۸ پاسخ

مارک نان و آپتامیل خوبه باید از کم شروع کنی ببینی چ واکنشی بچت نشون میده مثلا از دو پیمونه

من نان میدم خوبه هربار ۶تا ۷پیمانه بده ،البته پسرمن تا ۵تا یا۴تا بیشتر نمیخوره ،بیشتر۳تا ،بیشتربدم نمیخوره وباید بریزم دور ،چون بیشتر از ۱ساعت نباید نگه داشت شیرو

من نان میدم خیلی خوبه

الان دیگه؟ اپتامیل میگن وزن گیریش خوبه.بعضیاهم از نان راضی ن.از روی شیشه هر۳۰ تا یه وعده س فکر کنم.میتونی برای امتحانی اول یه وعده بدی اگه دوس داشت آخرشب موقع خواب۹۰تا بدی.بعضی بچه ها هم تو این سن دیگه شیرخشک براشون مزه نمیده و نمیخورن

چرا شیر خشک بهش بدی؟

ببلاک .آلرژی کمتر و خوشمزه تر

سلام اپتامیل خوبه.بچه چندوقتشه

مارک نان خوبہ ۔ دختر من تا ۶ ماہگی نان خورد البتہ کنار شیر مادر ۔ الان دیگہ شیر خشک نمیخورہ ۔ من سرلاک بہش میدم ۔ اولش از ۳۰ سی سی شروع کن ۔ روی قوطی شیر خشک مقدار مصرف را بر حسب سن کودک توضیح دادہ ۔