۵ پاسخ

ببین من شیر خشک یارانه ایی رو ازاد میخرم ۲۰ تومن به دخترم به عنوان کمکی میدم میگن خیلی به شیر مادر نزدیکه یکی از فامیلای ما از بدو تولد به بچش میداد بچش ماشالا سالمو تپله .این شیرو اگر بخای از بهداشت بگیری باید دکتر نامه بده یا باید خدایی نکرده مریض باشی نتونی شیر بدی یا سینتو میدوشن باید یه قطره هم ازش شیر نیاد یا هم باید چند قلو باشه بچهات اونم تا ۴ ماهگی ماهی ۴ تا میدن بعد اون چون باید غذا شروع کنی ماهی ۱ دونه میدن

اره واسه کسایی که دکتر نامه بده میدن

مگ بهداشت شیرمیده🤔

روش نوشته از بدو تولد به بعد ولی ننوشته تا کی از کارکناش بپرس

من شنیدم قابل استفاده هست برای بعد شیش ماه