۴ پاسخ

اره عزیزم منم همیطوریم احتمالا پاهات میخواد ورم کنه یا فشارت بالاهه

نمیدونم واسه بارداریه یانه،ولی پاهاتو با آب نمک پاشویه کن سم زدایی میکنه خوبه

عزیزم‌باید مولتی پرینتال مصرف کنی منم مثل شمابودم

منم فقط شبا پاهام داغ میسه نمیتونم بدون اینکه دستمال خیس بزارم روش بخوابم .ن فسارم بالا نه ورم کردم .مال خود بارداریه حالا نمیگم درسته یا غلط میگن ب جنسیت هم مربوط میشه تا حدودی هم من اینو قبول دارم