۴ پاسخ

عزیزم شیرخشکشوعوض کن منم پسرم همین علایموداشت عوض کردم خوب شد

نه عزیزم ایراد نداره بچه ها بزرگتر که میشن مدفوعشون کمتر میشه اگه وقتی میکنه سفت نیست یا وقت پی پی کردن زور نمیرنه و بی قرار نمیشه مشکلی نداره
درباره ی دومیش سن نی نی تون اوج رفلاکسه و احتمالا به همین دلیله بالا میاره حتما اقدامات آنتی رفلاکسو براش انجام بدین
سومی هم احتمال خیلی زیاد سرفه ش به دلیل همون رفلاکس و برگشت محتویات معده به بالاس که سرفه ش میندازه

شیر خشک نان سنگین اگ بچتون رفلاکسیه شیر خشک مخصوص بدین اسید معدش ک میاد تو گلوش و سرفه میکنه

مدفوع ربطی به واکسن نداره
خوب حتما شیز خشک نساخته
شیرخشکای رفلاکسی ها مخصوص و جدا هستن