۵ پاسخ

نه وقتی بیدارشه اگه نیازباشه خودش میزنه آروغشو😁

سلام ,من هیچوقت توی خواب آروغ بچمو نگرفتم ,فقط شیرش دادم و گذاشتم سرجاش
خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیامده ,بچه بد خواب میشه اونجوری,
پسرمن ۳ماهگی افتاد روشکم از اون به بعد دقت کردم دیدم خودش,که میفته روشکم یکدفعه آروق میزنه دیگه ,یاسرپا نگهش میداشتم میزد خودش ,

ن دیگ اون ی ماه اول بلندش میکردم الان ک ۴ماهشه فقط بعد شیر ب پهلوش میکنم نریزه تو حلقش...البته بچه من رفلاکس نداره ولی بچهایی ک دارن باید حتما مواظبشون باشین

عزیزم سلام دیگه نیازی نیس بلند کنین اروغ بزنه ینی دیگه اصلا احتیاجی نیس آروغشو بگیر چون دیگه چهارماهشه خودش هرموقع داشته باشه میزنه ک دلش درد نگیره

تقریبا از۴ماهگی خودش اروغ میزنه چون بشکم میندازه ول اگ رو شونت بگیری بزنه بهتره دلدرد نمیشه