۶ پاسخ

دختر من هم دقیقا دو ماهش بود سرماخوردگی من بهش آستامینوفن دادم و خشک کن ازیرومایسین 100روز تو است سی سی وروزهای دیگه یک ونیم سی سی سه روزه خوب شد در ضمن من تند تند شیر ش میدادم اگه نمی خورد با قاشق بهش می دادم تا جیش کنه عفونت بیاد بیرون شیر خودم هم تو بینیش می ریختم تا باز شه امیدوارم مفید باشه

مرتب شیر خودتا بهش بده
استراحتش خوب باشد
براش بخور بزار
تبش را چک کن و استا بده اگر تب کرد
نوزاد معمولا دوهفته بهبودی کاملش طول میکشد

بستری بشه خیلی زود خوب میشه نگران نباش تو خونه کاری از دست تو بر نمیاد وای اونجا بهش میرسن زود خوب میشه

سرماش خیلی شدید هستش ؟اگه تب نداره چرابستری اخه؟پیش ی متخصص اطفال دیگه میبردین شایدنیاز نباشه

خیلی حالش خرابه؟ خودت تو خونه دارو بهش بده

نه نگران نباش ان شا الله که تب نمی کنه داردوهاشو لخ موقع بدهید