۲ پاسخ

عزیزم تو این سن بچه باید همه چیز بخوره و محدود به غذاهای خاصی نمیشه. صبحا تخم مرغ آب پز بهش بدین بدون زرده و فقط یک روز یا دوروز در هفته همراه با زرده بدین. میان وعده از انواع میوه ها و مغزها و خشکبار:کیشمیش، انجیر خشک، کنجد و... حتما استفاده کنین. عسل و خرما هم چون قند طبیعی دارن سعی کنین بجای قند و نبات مصرف کنین. در طول روز هم نوشیدنی ترجیحا طبیعی مث عرقیات و آبمیوه ها و مخصوصا آب زیاد بدین. درضمن روزی یک تا دو لیوان شیر هم حتما توی برنامه غذاییش بذارین و چون شیر طبع سردی داره اگه قبل از خواب بخوره ممکنه باعث شب ادراری بشه پس خیلی لازم نیس حتما قبل از خواب خورده بشه... امیدوارم مفید بوده باشه😊✌🏻

دوست عزیز من این سوال و از دکتر پرسیدم وایشون نظرشون این بود که بیشتر بچه ها از سه سالگی به بعد به خاطرفعالیت زیادی که دارند معمولا وزن زیادی نمیگیرند وحتی ممکنه ثابت بمونند.واین مسله جای نگرانی نداره چون هرچی که میل کنند بافعالیتهاشون میسوزه و ذخیره نمیشه