۶ پاسخ

بچه ها یه دوره ایی اینجوری میشن راستی هر سری سینه اتو با اب ولرم رو به خنکی بشور خشک نکن بلافاصله سینه اتو بده من این کار رو کزدنی سینه ام رو میگیره البته تا دو ماعگی ماهم لای پتو تکونش میدادیم

بجه هایی که زیر سینه لج میکنن رفلاکس پنهان دارن ‌یا دل درد

وابستش نکن به پتو تاب دادن بعدا میزنی توسرخودت اگ عادت کنه اگ توخیابونم گریش بگیره تانزاریش تاب بدی ساکت نمیشه بداخلاق میشه

شایددلش دردمکنه یارفلاکس داره نمیتونه شیربخوره گلوش دردمیگیره یاهم مزه شیرت تلخ شده یاگرم شده واسش نازش کن باهاش صبحت کن یکمم شیربدوش تودهانش ببر نزدیک تابگیره

سلام عزیزم بله من تا الان دوماهه وضعیت شمارو دارم خاصیت بعضی بچه ها همینه تا ۶ ماهگی فکرشو بکن رفته بودیم مسافرت تو ماشین هم لای پتو خوابوندیم پسرمو

رفلاکس داره ببر دکتر عزیزم