۲۸ پاسخ

سلام عزیزم من سمت چپ شکمم درد میکرد و تکون خوردنش هم سمت چپ هست نی نیمم پسره

سلام منم ماه های اول سمت چپ بود سونوک میرفتیم هم دستگاه رومیزاشت سمت چپ ولی پسره والان دیگه همش سمت راست

من هفته ۱۵ بارداری هستم و همش سمت چپ تخمدونم تیر میکشه ولی هنوز نمیدونم جنسیتش چیه

منم همش سمت چپمه
دیروز ان تی احتمال پسر داد

مال من بیشتر سمت چپه،پسره

من سمت راسته دختره ربطی به چپ و راست نداره گلم

سمت چپ معمولا پسره

مال منم سمت چپ بود دیروز اومد سمت راست ولی دختر 😍😍😍🥳🥳بنظرم من ربطی به چپ راست نداره

راست وچپ اصلا ربطی به جنسیت جنین نداره😊

سلام عزیزم ربطی ب تکون خوردن نداره

خخخ چقدر باحالین

منم هفته ی هفتمم از عصر شدیدا زیر شکمم سمت چپم شدیدا تیر می‌کشه و خیلی نگرانم مامانا کسی میدونه علتش چی می‌تونه باشه؟

ریحانه بهشتی میگه سمت چپ اگه لگد بزنه دختره سمت راست پسره من جنین سمت راسته سنو ان تی که رفتم۶۰%احتمال دادن پسره

دخترهام هردوش سمت راست بوده

برا منم دقیقا سمت چپ . پسره ❤

برا منو تو سونو گفت از تخمک چپ باردارشدی قدر تخمک چپ تو بدون جنسیت رو ان تی نگفتن

ازمن سمت چپه ودختره

واس منم انگارچپ بودو پسره ولی خب دقیق نیس خواهرم چپ بود و دختر شد

من تو سونو همش دستگاه رو میذاره سمت چپم ک بچه رو ببینه

فکرکنم پسره.. انشالله نینیت سالم واونی ک میخای باشه

من سمت راستم درد میکرد فکر میکردم آپاندیس دارم. جنینم سمت راست بود پسره.

بله میگن سمت راست دختره

تازه من که سمت چپ هم خودش را جمع می کند

برای من سمت چپم هست و بچه ام پسره

منم سمت راستم ودختره

من الان هفت هفتم کامل شده ..‌سمت چپم تیر می‌کشه ...و همش حس میکنم جنین سمت چپمه...سونو هم که انجام میدادم دکتر همش اون دستگاه رو سمت چپ شکمم میچرخوند

مامان نی نی جون احساس نمیکردی سمت چپ بالای نافت نبض بزنه؟؟

بله عزیزم من اول ۵ ماهگی هستم کلا سمت چپم تیر میکشید و نمیتونستم سمت چپ بخوابم جنسیت بچه م پسره