۸ پاسخ

اینو واسه اطلاعات خودتون میگم شاید ربطی ب سوال شما نداشته باشه ....سزارین ک میشین هفت لایه از شکم پاره میشه و بعد هم بخیه میشه شش لایه ی داخلی ما بخیه هاشو نمیبینیم و فقط لایه ی آخر ک بعد از ده روز معمولا پوست جوش میخوره و بخیه هارو میکشیم اما شش لایه ی داخلی چون هوا بهشون نمیخوره جوش نمیخورن و فقط از طریقه همون بخیه ها نگهداشته میشن و واسه عمل بعدی فقط لایه ی سری شکم پاره میشه و شش لایه ی دیگه همون بخیه های قبلی باز میشن و بعد از بیرون آوردن بچه دوباره ب همون طریق دوخته میشن بخاطر همینه ک گاهی وقتی کج میشیم احساس میکنیم ی چیزی از داخل مثل ی سوزن خیلی ضریف ب پوستمون میزنه و گاهی هم احساس خارش از داخل داریم ولی هر چقد از بیرون میخارونیم متوجه نمیشم ولی هنوز اون سوزشه احساس میشه

آره مالی منم همینطور میشه

سلام اره دقیقا منم اینجوریم

من خودم سزارینی نیستم ولی خواهرم فقط وقتی کار سنگین انجام میده یا چیز سنگینی بلند میکنه این حس وداره شما تازه بخیه زدید ممکنه طبیعی باشه ولی ازدکترتون سوال کنید تامشکلی براتون پیش نیاد

چهارسالم که بگذره بازم اینجوری میشی منم گاهی اینجوری میشم

شایدعفونت کرده دکتر برو

ن بایا من بار دومم شکمم باز میشه ن اصلا

بله منم همینطورم