۷ پاسخ

سلام مامان نگران میدونم چه حالی داری منم پسرمو گفتن لکه رو قلبشه که بعد یه سونوی تخصصی خدارو شکر گفتن مشکلی نیست وتا بچه نهماه کامل شه اونم خوب میشه ولی بازم دکتر متخصص ببر

به منم گفتن ببر اکو

راستی از کجا متوجه شدین ک باید ببریش اکو؟

سلام عزیزم به یک دکتر اکتفا نکن باز دکتر دیگه ببر چون وقتی خواهر زاده منم پارسال به دنیا اومده بود گفتن قلبش سوراخه خواهرم خیلی گریه میکرد طفلی...رفتن چند جا اونا گفتن اشتباهه نی نی خیلی هم سالمه چیزیش نیست.امیدوارم نی نی کوچولوت هم همینطور باشه باز به ی دکتر حاذق نشون بدی بهتره

معمولا همه بچه ها سوراخ رو روی قلبشون دارن اکثرا خوب میشه و بسته میشه ولی برای بعضی ها میمونه و باید پیگیری بشه من خواهرم جز بچه هایی بود که بسته نشد.اگر دکتر گفته مشکلی نیست نگران نباش

چه علائمی داشت که بردیش اکو قلب

اره پسر من تا س ماهگیم خوب میشه .بخاطر اینه ک قلبشون کامل تشکیل نشده