۵ پاسخ

دختر منم شبا از دل درد خواب نداشت.دیشب امتحانی قبل از اینکه درداش شدید تر باشه تازه شروع کرد ب گریه کردن سریع عرق نعنا و اب جوش ولرم و نبات دادم.اروم اروم سد.تاصبح خوابید .اصلا اذیت نکرد خداروشکر

نه
استامینوفن ربطی به این موضوع نداره
رعایت و رژیم مادر
حرکت دوچرخه واسه پاهای فرزندتون
ماساژ آرام دور ناف ،حتی المقدور با روغن زیتون
و مهمتر از همه اینکه این روزها بایستی بگذره
با رعایت تمام مسائل و در نظر گرفتن کلیه جوانب و احتیاط صد در صدی ،باز هم این مشکل با کمّ و کیف متفاوت تا زمان خودش ادامه داره

سلام دل دردش از غذاهایی هست که مادر مصرف میکنه حداقل کمکی که میتونم بکنم اینه یه مقداری زیره با غذایی که میخوری میل بفرمایید به اندازه یه قاشق چای خوری

عزيزم منم پسرم همينطوره كلا ميوه خام و لبنيات گاوي و آجيل و خيلي از غذاها مثل قرمه سبزي و غذاهاي سرخ كرده و حبوبات نخوردم تا يكم بهتره شده البته هنوزم كه دوماه و نيمه اش هست اذيته ولي الان كوليك از دكتر قطع كرده و شربت گريپ ميكچر خارجي داد
ولي در كل خيلي اذيت ميشن زبون بسته ها
اما استامينوفن اصلا نبايد بدي ضرر داره واسش

اگه بالا میاره رفلاکس داره و شربت رانیتیدین بهش بدین و حتما گریپ میکسچر رو قطع کنین و بجاش شربت کولیف که ایرانیم هست بهش بدین