۴ پاسخ

دستور پخت حریره بادوم:
چهار تا بادوم را تست میکنی شیرین باشه بعد یک ساعت خیس میکنی بعد پوستشو میکنی بعد با ۷۰ میل آب جوشیده سرد شده قاطی میکنی و تو آسیاب میکس میکنیم تا بادوم به صورت شیر بادوم بشه و یه قاشق چایخوری آرد برنج و اندازه دوتا نخود نبات سفید اضافه میکنیم بعد میزاری رو شعله ملایم وقتی جوش آمد مرتب هم میزنیم تا ته نگیره و بپزه وسفت بشه زمان پختش یک ربعه
بعد میزاریم خنک بشه وقتی خنک شد بهش شیر مادر یا شیر خشک اضافه میکنی در حدی که به غلظت شیر مادر برسه
بعد از صافی ردش میکنی میدی نینی بخوره

لعاب برنجم ک از برنج خودتون که داره غل میخوره بردار فقط نمک یا روغن نداشته باش

گلی طرز تهیشون رو پیدا کردین؟ اگر پیدا مردین بیزحمت واسه منم بفرستین

پایین سوالتون از قبل چندین سوال ب همین عنوان هست عزیزم