۹ پاسخ

من دادم ۵ قطره صب ۵قطره ظهر ۵قطره شب.من بردم پشت گوشش هم تیغ زدن تاثیر داشت الان تقریبا آخرای زردیشه

عزیزم واسه زردی فقط ترنجبین خوبه بهش بده انشالله که میاد پایین

زردیش بالاس زیر مهتابی بخابون قطره بیلی ناستر هم بد تیست خود شیرخشت هم بش بده ترنجبین اندازه یه نخود تویه یه قاشق چای خوری کاسنی حل کن بده بخوره هرچی بیشتر شکمش کار کنه زودتر زردی از تنش بیرون میاد

من دادم 16 بود شد 12

هر ۸ساعت ۸قطره میدادم با تجویز متخصص اطفال

اگه ار من میشنوی ببر بستری کن زردیش بالاس من رو 14 بود بستریش کردم تو 3 روز اومد رو 6 مرخصش کردن

بعدشم تندتند شیر دادمش خوب شد

منم دادم باعث میشه بچه کلی دفع داشته باشه

سلام عزیزم.واسه دختر من که خیلی جواب نمیداد شما کلا خوراکی های سرد مثل آب انار و هندونه بخور گرمی اصلا نخور با عرقیات بید کاسنی و شاطره پاهای بچتون رو بشورین.حجامتش کنین زردیش بالاتر نره

قطره شیرخشت از داروخونه بگیر بده