۵ پاسخ

عزیزم منم سویق کودک دکترگفته به تازگی گرفتم توی غذاش کره حیوانی گوسفند میریزم ماهیچه بهش میدم بچه منم نه ماهشه ۷ کیلو دکترش میگه این بر میگرده به ژنتیک پدرو مادر زیاد ناراحت نباش راستی شیرخودت رو میخوره یاشیرخشک؟

دکتر ببر ب نظر من بهتره بهتر راهنمایی میکنه شربت اینام میده خوبع هم برای رشدش هم اشتها.میتونی عصرونه بهش موز بدی وداخلش بادوم بریزی.سیب زمینی ابپز بدی.خرما بااب جوش قاطی کنی.بیسکویت مادر باشیروبادوم یا شیره خرما.ماهیچه بدی.داخل غذاش اب قلم یا پای مرغ بریزی.مرتب اینارو بدی ۴.۵وعده هم بخورع وزن میگیره.

سویق خیلی خوبه سعی کن هر چی دوس داره خوشش میاد درس کنی مثلا من بچم پوره ی گوشتو خوب نمیخوره نه با نمک نه با آبلیمو ولی واسش شیرین مبکنم یکم میخوره از قاطی کردن طعما نترس

کره بزیر تو عذاهاش

روغن حیوانی گوسفند عالیه بگیر بریز تو غذاهاش هم چاق کننده س هم اشتهاش زیاد میشه دختر منم هیچی نمیخورد از وقتیکه روغن حیوانی میریزم تو غذا خوب میخوره.سویقم تو فرنی، بیسکویت مادرش بریز خرما له کن با بیسکویت مادر بهش بده موزم و سرلاکم خوبه .سعی کن بفهمی از چ مزه ای خوشش میاد غذاهاشو اون مزه ای کن