۵ پاسخ

سلام من به پسرم میدم الان ۵ ماهشه چند روز دیگه میشه ۶ سویق درست کردنش خیلی سخته طی چند مرحله درست میشه من خونگی گرفتم

سلام سویقهای حکیم بانو خیلی تازه و عالیه من استفاده میکنم

من از ۶ ماهگی پسرم دارم بهش میدم،باعث شد راحت دندون دربیاره،البته از جای مطمئن خریدم اینایی ک عطاریا دارن خوب نیس

سویق رو تو اینترنت سرچ کن کن هست خودت درست کن ولی آمادش رو نخر سرلاکم مث شیر خشک اگ خودت غذا بمزی بهتر

من نمیدونم چطوری درستش میکنن ولی پیشنعادمیکنم اصلاامادشونکیرین چون معلوم نیس چجوری درست میشه....به غذای کودک یک قاشق اضافه میکنن برای وزن گیری گلم😊