۹ پاسخ

من یکبار خوردم به طرز فجیع پسرم شبش گریه کرد. حتی عرق نعنا هم خوردم ولی فایده نداشت انقدر به خودم فحش و ناسزا گفتم که نتونسته بودم جلوی شکمم رو بگیرم
نخوری بهتره

نخود نفاخ هست حتما بعدش عرق نعنا با نبات بخور چون اون وقت نی نیت اذیت میشه

ما بزرگیم وقتی میخوریم اذیت میشیم چ برسه یه بچه

نخور خیلی نفخ داره با اینکه من خودم چند روز آبشم عوض کردم ولی باز نفخ داشت .بچه خیلی اذیت میشه نخوری بهتره

گلم بخور پشت بندش یه نبات داغ و زیره بخوره

من میخورم 😁😋هنو مشکلی واس شیرم ب وجود نیومده

اره گلم میشه خودد ولی از قبل نخود رو خیس کن و اب اونو بریز بیرون تا نفخ گرفته بشه بر عکس نخود برا افزایش شیر هم خوبه و شیرتو زیاد میکنه

خودت درست کن نفخ حبوبات بگیر بچه اذیت میشه

من میخورم.پسرم باهاش مشکلی نداره.بعضی بچه ها که نفخ دارن مشکل براشون