۶ پاسخ

سلام ..اگه نمودار رشدش رو به بالاهس رشد عادیه....بنظرمنکه خوب بوده وزنش..سعی کن غذاهتی مقوی بدی تا این شربت زینک ..من چند ماهی دادم اصلا فایده نداش . بهش دیگه شربت ندادم از وقتی غذا بهش دادم خداروشکر وزنش خوب شده

عزیزم نسبت به وزن تولدش میسنجن
ببین هربار چقدر وزن اضافه میکرده و روی نمودار رفته جلو یا نه

پسر من ۹ماهشه ۸ کیلو ۲۰۰ هست.گفتن عالی نیست ولی بد هم نیست..
زینک و بده بهش خوبه هم واسه اشتها و وزن هم واسه قد خوبه

بنظرمنم یکم وزنش کمه زینک دکتر ب دختر منم دادخیلی خوب بود ازوقتی دادم دوکیلو نیم اضافه کرده الان هشت ونیم کیلو...شش ماهو بیست ودو روزشه

نه خوبه وزنش من پسرم داره دندون در میاره هشت ماهشه هنوز هشت کیلو نشده

نه بابا کجا وزنش کمه خیلیم عالیه من دخترم چندروزدیگه وارد۸ماه میشه۸کیلو دکتر گفته وزنش خوبه