۱۰ پاسخ

شما می‌توانید در خانه با هزینه بسیار پایینی این غذای مقوی و سالم را برای کودکتان تهیه کنید. بااین‌وجود برخی از والدین ممکن است وقت کافی برای تهیه سویق در خانه را نداشته باشند و می‌خواهند بدانند که باید سویق کودک را از کجا بخریم؟ برخی از داروخانه‌ها و فروشگاه‌های اینترنتی انواعی از سویق های آماده را به فروش می‌رسانند. اگر قصد خرید اینترنتی سویق کودک را دارید، مراقب باشید که محصول خریداری‌شده حتماً بارکد وزارت بهداشت را داشته باشد.

ما در این مقاله طرز تهیه سویق کودک در خانه را به شما آموزش دادیم. بسیاری از والدین نگران مواد نگه‌دارنده به‌کاررفته در این محصولات هستند و دلشان می‌خواهند یک غذای سالم، مقوی و خانگی برای کودکشان تهیه کنند. طرز تهیه سویق کودک در خانه بسیار متنوع است. به طور کلی اگر حبوبات یا غلات به همراه پوست و سبوسشان آرد شده و 3 بار تفت داده شوند،سویق بدست می آید.

عزیزم هیچوقت سرخود چیزیو به بچه ندیدن من پسرمو هر ماه میبرم دکتر تحت نظر هیچوقت نگفته سویق یا هرچیز دیگه ایی بده با هماهنگی دکتر بهش بده

هرکی یه اسم گذاشته رو سویقش داره میفروشه . نه کارشناس تغذیه هستن نه فکر سلامت بچه ی منو شما . با مدرک گلدوزی نشسته تو خونه سویق درست میکنه . حاضرم قسم بخورم هیچوقتم دنبال تحقیق درمورد اینکه فلان چیز برا بچه مناسبه یا نه نرفته . اصلا اسم ویتامینارو بگی بشمار طرف بلد نیست . به یکیشون بگو این سویق چه ویتامینایی داره یا یه سوال سخت بپرسی عمرا جواب بده . فقط بلدن برن از گوگل کپی کنن که سویق سفارش اطبا است و برای استخوان مفید است اگه به بچتون ندید دور از جون کند ذهن میشه

بله دیگه
وقتی اسم و رسمی نداره چطور میتونید اطمینان کنید؟
خودتون راحت میتونید درست کنید.

سلام مامانا شوهرم رد کردم رفت عطاری برای بچم سویق کودک خرید خودشون آسیاب کردن توی پلاستیک هست بایدچجوری استفاده کنم ؟توی .ه غذاهایی میشه استفاده کرد؟

از عطاری نگیر سویق حکیم بانو رو من خودم تایید میکنم چون سیب سلامت هم از سازمان غذا و دارو گرفته.یه کارخونه دارن اصلا.اینم بگم دکترا اگر بخوان سویق تبلیغ کنن که بازار خودشون میخوابه.ولی خب از هرجایی نگیر همین سویق حکیم بانو رو بزنی اولین سایتشه

سلام مامانا من سویق عدس از عطاری گرفتم میخام به دخترم بدم خیلی لاغره2سال 8ماهشه گفتن چاق کنندست بنظرتون سویق عدس چاق کننده هست کسی مصرف کرده برای بچش

مامانا سویق ندین به بچه ها معلوم نیست داخلش چی میریزن که اشتها اوره.به جاش غذاهای مقوی بدین بهشون.هیچ دکتری سویق رو تایید نمیکنه.

شما که احتمال میدی قرص توش باشه چرا میگیری عزیز من
محتویات داخلش اصلا مشخص نیست ندید به بچتون

بله عزیزم درسته این سویق هایی که از بیرون میگیرین اصلا معلوم نیس محتویاتش چیه بهتره ندی به بچت یا حداقل خودت تو خونه درس کن