۶ پاسخ

سلام بانو،چه بامزه که خودشو از شیر گرفته😀ولی کی گفته که فقط شیر و لبنیات کلسیم داره😁مغزبادام درختی رو(منظورم مغز سفیدشه)، آسیاب کنید و تو فرنی و حریره بادامش استفاده کنید،توصبحانه،کلسیمش قابل قیاس با هیچ چیزی نیس،عااالیه💪
شیر رو براش تو شیشه نریزید،تو لیوان امتحان کنید،گاهی تنوع در ظروف غذای کودک به اشتهاش کمک میکنه.
و یه چیز دیگه، از سویق غافل نشید!! سرشار از کلسیم و مواد معدنی و ویتامینها. هم در احادیث زیادی اومده که به کودکانتون بدید و هم از نظر علمی اثبات شده.
خلاصه که نگران نباشید،جایگزین زیاده😘

عزیزم توی خواب هم میتونی بهش شیر بدی شب ها ک ساعت بیشتری میخوابه دو بار از شیرش رو میتونی بهش بدی

وقتی که خوابه بهش شیر بدید.شب تا صبح چند وعده بدید و ظهر که میخوابه.من یه مدت پسرم شیر نمی خورد البته فرار نمی کرد اما میزاشتم دهنش نمی خورد. تو خواب جبرانش میکردم.بعد یه مدتم دوباره خودش برگشت .

عزیزم فعلا بهش ماست ودوغ بده من دوغ میدم توش نعناع هم بریز.قطره هاشپحتما بده.شیرپاستوریزه بانبات یکم شیرین کن مطمن باش میخوره

براش شیر موز درست و یا شیر خرما ،با نی بده بخوره شاید خوشش اومد ،اگر بازم نخورد بادکترش مشورت کن ببین چی میگه و چی جای شیر توصیه میکنه

سلام عزیزم تو این سن واقعا بچه به شیر نیاز داره
شیر ساده بهش نده شیر طعم دار درست کن و تو لیوان ها نی دار ک رنگ شیر هم مشخص نشه بهش بده
شیر خشک هم میتونی همون لحظه از خواب میخواد بیدار شه اماده کنی هنوز درست هوشیار نشده بهش بدی