۱۰ پاسخ

من بهش اپتامیل میدم خیلی خوبه

منم دخترمو بردم دکتر گفت وزنش کمه ولی موقع تولد ۲۹۵۰بود دوماه ۲۸روزش بردمش دکتر شده بود ۵۴۰۰ گفت وزنش کمه گشنه میمونه حتما بهش شیر خشک آپتامیل شماره ۱ داد الان بهش میدم ولی دیگه نرفتم وزنش کنم هنوز

بیومیل عالیه من به بچم میدم یبوستم نمیاره .چون چربه مثل شیر مادر

موقع تولد چند کیلو بوده ؟

منم به پسرم نان میدم وزن گیریش عالیه پسروم پنچ روزه که سرما خورده شیره خشک نمیخوره دیگه نمیخوام بهش بدم قعطش کنم شیر خودم بخوره

سوپرامیل عالی خیلی چرب. من نی نی م ب خاطر کمبود وزنش از4 ونیم کمکی شروع کرددکتر

سلام بچه منم ۴ ماه و۱۵ روزشه ۶ کیلو وزن داره همه میگن ریزه بردم دکتر گفت باتوجه به سنش عالیه نگران نباش

عزیزمـ سوپرامیل و بیومیل پلاس و نان و گیگوز خوبن باید ببینی کدومش بهش میسازه بعدش با شیشه بدی ممکنه سینه تو دیگ نگیره با سورنگ بده

سلام مثل دخترمن دقیقا.شیر خشک وکمکی باید دکتر حتما بهت بگه ..چی بدی خود سر چیزی ندی بچه حساسیت میکنه.یا براش سنگین میشه طبق وزنو سنش فکر کنم

سلام عزیزم.من با سوپرامیل بچم خوب وزن میگیره ۲ ماه و ۲۴ روزشه ۶ کیلو هستش البته وزن تولدش هم ۳۵۶۰ بود