۵ پاسخ

اگه جاش تمیزباشه دلدردنداشته باشه شکمش سیرباشه روزی دوالی سه ساعت میخوابه شباهم ۲میخوابه تاده صبح کلامیگن بچه ۱۳۰روزشوردکنه خوابش زیادمیشه

پسر من روزا یعنی از صبح تا ساعت یک خیلی خوب ميخوابه بعدازظهرم دو ساعت ميخوابه ولی شب ک ما ميخايم بخابيم برداره

یوقت اصلا نمیخوابه و صبح تا غروب بیداره ویوقتم هردوساعت شیرمیخوره میخوابه

والا پسر من تا اواسط سه ماهگی خوابش خیلی کم بود چه در طول روز چه در طول شب با اینکه ما رعایت خوالیدنشو میکردیم خانه ساکت بود اما از اواسط سه ماهگی دیگه کم کم بهتر شده خداروشکرررر...نگران نباش عزیزم بهتر میشن..بستگی به خودتونم داره از وسطای سه ماهگی دیگه شبها عادتش بدین مثلا یک ساعت خاصی از شب رو که خودتون میخوابید برقهارو خاموش کنید و هرشب همین ساعت رو در نظر بگیرید و این کاررو عادت کنید تا نی نی شماهم به این زمان از خوابیدن عادت کنه یواش یواش برنامه خواب طفل معصوم درست میشه😁

بچه ی من شکمش سیر باشه پوشکش تمیز،یا میخوابه یا با انرژی بازی میکنه.بعدش خسته میشه میخوابه.ساعت و بیخیال.ببین هروقت خسته شده خودش ازت میخواد بخوابونیش.باهاش بازی کن،حرف بزن تا خودش بخواد ک بخوابه