۵ پاسخ

عزیزم رنگ زرد صورت و چشم تا دوماهگی یا هم سه ماهگی میمونه حتی اگر زردیش پایین باشه .نگران نباش رو ۷ خوبه .بهش زیاد شیر بده تا مدفوع کنه .خودتم عرق کاسنی و شاطره بخور

عزیزم صورتش و چشمش ممکنه تا یکماه زردیش بمونه اصلا جای نگرانی نیست به مرور زمان برطرف میشه فقط اینکه خودتون باید پرهیز غذایی داشته باشین و چیزای گرمی زیاد نخورین

اصلا نترس منم دخترم زردیش روی شونزده بود بستری کردم اومد پایین وقتی اوردمش خونه تا الان که دوماهشه هنوز توی چشماش زرده
دیگه این زردی براش خطرناک نیست ولی تا چهلم به بعد میره ولی کم کم

من ترنجبین دادم بهش هر روز. و تنشو با عرق کاسنی و شاهتره مداوم میشستم عالی بود

من عرق کاسنی با عسل تودم خوردم خیلی تاثیر داشت