۹ پاسخ

اگ بترسین هورمون ادرنالین ترشح میشه و مانع از پیشرفت خوب زایمان میشه،مهم ترین چیز امادگی روانی و ارامش شماست اینکه باور داشته باشین خدای بزرگ قدرت تحمل این درد و به ماخانما داده و اگ مثلا یه مرد باشه هرگز نمیتونه تحمل کنه... قرآن بخونین و توکل کنین ،کلاسارو شرکت کنین،پیاده روی داشته باشین،ورزش و حرکت، مامای همراه، واسه روز زایمانتون نقشه ها بکشین اینکه چندساعت دردتحمل میکنین بعدانشاءا... نی نی قشنگتون بغلتونه و داره شیرمیخوره...ب خودتون تلقین کنین و باورکنین ک زایمان عالی خواهیدداشت و همچنین تکنیک های تنفسی هم یادبگیرین...موفق باشین💖

منکه امروزرفتم واسه معاینه لگن اینقدردردم گرفت نزاشتم نگاه کنه چنان جیغی زدم الان میخوام برم دنبال کارهای سزارین وقتی بادوتاانگشت اینقدردردداره پس وقتی باکل دست معاینه میکنن چقدردردمیکشی الکی بدنموعذاب نمیدم زایمان طبیعی مال قبلنابود😰

سلام من هم قرار بود زایمان طبیعی داشته باشم درد طبیعی روهم کشیدم اما اخرش بخاطر ضربان بالاوپایین جنین سزارین اورژانسی شدم...امابرای زایمان طبیعی اول اینکه ماما همراه بگیر...هرچی ماما همراه گفت حتما گوش بده..حین درد بهت ورزش میده ک خیلی خوبه درد رو کم میکنه...و اینکه اگه دیدی خیلی دردت شدیده گاز انتونوکس درخواست کن من خودم درخواست دادم ضرری هم نداره خیلی اروم میکنه...وقتی درد داشتی به نفست بکش وتنفس کن

سلام عزیزم اگر کلاس های بارداری رو رفته باشی خیلی کمکت میکنه سعی کن فقط نفس عمیق بکشی و خوب زور بزنی فقط زور زدن مهمه

عزیزم من تجربه ی طبیعی نداشتم ولی عسل و زعفرون و تخم شوید از چیزایی ان که بعد از سه ماه اول به یک زایمان طبیعی راحت کمک میکنه ولی عزیزم بازم بستگی به خودت داره به سایز لگنت مربوطه

عزیزم در اینستاگرام‌پیج ماماسایت رو بهتون معرفی میکنم بینید و ترس زایمانتون از بین میره با خواندن مطالب ها

درد هاش شکم درد و کمر درده اون لحظه هم ک میخاد دنیا بیاد اگه با دکتر همکاری کنی طول نمیکشه ک خودش بهت میگه وقتی درد داری زور بزن وقتی دردت رفت نفس عمیق بکش

من زایمان طبیعی داشتم تا ۷ سانت دردش مث پریودیه قابل تحمله.بعدش یکم دردناکتر میشه که زود میگذره و خدا کمکت میکنه .فقط هر سری دردت گرفت نفسای عمیق بکش،نه داد بزن نه گریه چون انرژیت تموم میشه و بترسی ام روند زایمانت متوقف میشه.همش تو اتاق زایمان به خودت بگو دیگه چیزی نمونده،من میتونم.. تا زود بگذره و نی نی خشگلت بیاد بیرون .

درد که داره طبیعیه
تنها چیزی که من تونستم خودم و باهاش یکم آروم کنم و به خودم کمک کنم نفس عمیق و تند تند کشیدن بود