۷ پاسخ

سلام عزیزم تا هفت روز عادی هست ولی اگر اذیت میشه و ناآرامی میکنه یکم ترنجبین یا بارهنگ دم بزار بهش بده یا دلش رو با روغن زیتون یا کرچک اگر نداشتی هر روغن گیاهی داشتی چرب کن بعد یک قطره بنداز توی نافش شکمش کار میکنه.

سلام. یکم ترنجبین دم کن بهش بده خیلی تاثیر داره منم برا دخترم همین کارو میکنم

شیر خشک بهش میدی ؟؟؟

عزیزم شربت گرمیچر عالیه از داروخونه بگیر بده بخوره پنج دیقه ای اثر میکنه

هیچ کار عزیزم تا یه هفته مشکلی نداره

نگران نباش اشتباه منم نکن بب ی دکتر هی دارو بدی اخرش که دستشویی میکنه من بچم ده روز یه بارم دستشویی نمیکرد

نگران نباشین ۲ روز مشکلی نیست ودی چون هوا خیلی گرمه حتما ۶۰ تا ۱۲۰ میلی آب بدین بهش.