۶ پاسخ

هیچ ایرادی نداره اگه شیر خودتو میخوره تا ده روزم ایراد نداره شیر خسکم تا سه چهار روز اوکیه
اگه خودش اذیت نیست بزار همینجوری بمونه اتفاقا زودتر وزن میگیره ولی اگه بخوای هر روز دفع داشته باشه میتونی هر شب یه ق چ ترنجبین یا یه کوچولو خاک شیر بدی یا چهار پنج قطره روغن زیتون بریزی تو شیرش بدی ( اینو دکتر پسرم گفت برای شرایطی که یبوست شد) و روزی دوسه بار شکمشو اطراف نافشو در جهت عقربه های ساعت با یه روغن گرم به صورت دورانی ماساژ بدی
اگرم شیر خشک میدی عوضش کن ببین چه شیر خشکی مناسب بهتر شدن دفعش میشه

خگدددددصصصصصصصددد

عادیه جایه نگرانی نداره اگرم میخوای هرروز شکمش کار کنه خاک شیر بهش بده ویاباوازلین مقعدشو یک کوچولو چرب کن همون اولشوزیادهم عادت نده بزار خودش خوب میشه اینجوری که بخوای با یه چیزایی کاری کنی پی پی کنه عادت میکنه فرداروزروده هاش تنبل میشه

سلام عزیزم.اگه یبوست نداره که اشکال نداره کاریش نکن بزار گوشت بگیره تپل میشه

چکارش داری.

اشکال نداره میخواد تپلی بشه قطره پدی لاکت بدی شکمش کار میکنه