۷ پاسخ

اگ خیلی تپلی نیست کمر و پاهاش تا 10 کیلو ام جاداره مولفیکس 3.
پسرم 7ونیمه هنوز 3 میبندم.تفاوتش با 4 بیشتر توی درازیشه

عزیزم رو پلاستیک پوشکاش نگاه کن نوشته چه شماره ای مال کدوم وزن هست شما تا 9 کیلوگرم جا داره از سایز سه استفاده کنی منم مولفیکس استفاده میکنم.
بچه ام شش کیلو هست از سایز سه استفاده میکنم.

گاری به وزن نداشته باش شاید ران بچه شما چاق ترباشه هروقت دیدی براش گه اذیتش میکنه سایز بزرگتر بزن

سلام من بچم حدود ۸۵۰۰ کیلو هنوز سه میبندم ولی چند تا داره تموم بشه میخوام چهار بخرم

مولفیکس عالیه اگه کشای دورش پاشو اذیت میکنه عوض کن وگرنع عوض نکن چون پوسک بزرگ پای بچه رو از هم باز میکنه

سایز سه روش زده تا ۹کیلو ،ب نظرم زوده

سلام خب یبار ببند بزرگ نبود استفاده کن