۱۰ پاسخ

تا سه ماه اول کمی رعایت کنید.البته اگ جفتی جلو باشه ریسکش خطرناک هست.اما نزدیکی عمیق نباشه اشکالی نداره.

اصلا نزدیکی نداشته باشین اگه دوس داشتین هر یک هفته یا دوهفته یکبار.بیشتر انجام ندید مثل من ضربشوبخوری😔😔

عزیزم میتونی نزدیکی داشته باشی ولی اگه دکترت بگه نبایدداشته باشی که بحث جداس

عزیزم سه ماه اول نباشه بهتره اگه بود هم عمیق نباشه سه ماهه دوم میتونه باشه بازم نباید عمیق باشه سه ماهه سوم نباشه بهتره

اگر پزشک ممنوعیت نداده باشه بهتون مشکلی نیست فقط نباید با شدت باشه

بهتره نزدیکی نداشته باشیدولی اگرمیخایدنزدیکی داشته باشیدخیلی بایدمراقب باشیدکه نزدیکی آروم ونه عمیقی داشته باشید

عزیزم نزدیکی تو ۳ ماه اول خیلییی کم باشه بدون فشار و هیجااان بالا.و چون ۳ ماه اولیه جنین خوب جانگرفته و با جنینی ک چندماهس خیلی فرق میکنه

من دکترم گفت اصلا مشگلی نداره ولی عمیق انجام ندین بعدشم منی داخل ریخته نشه جلو گیری طبیعی انجام بدید

منم هفته هفتم دکترم گفت تا۳ ماه اول بهتره ک نداشته باشین..میتونی تعداد نزدیکی هاتونو ب حداقل برسونید

بزن تو اينترنت پوزيشن هايي ك كم خطر هستند ميان ولي خطري نداره ولي سعي كن عميق نباشه