۳ پاسخ

سلام عزیزمب اول باید ببینی از اول اضافه کردی یانه مثلا من تا ماه شش وزن اضافه نکردم ماه هفت یهو چهارکیلو اضافه کردم این اشکال نداره.بنظرم تحت نظر دکتر مولتی ویتامین قطع کن اول از همه نون،برنج،ماکارونی،سیب زمینی خیلی کم کن،سرخ کردنی سعی کن نخوری،میوه جات و سبزیجات بیشتر بخور وعده غذایی کم کن اونا جایگیزین کن نگرانی هم نداره اضافه وزن

سلام فشارخون یا قندتون بالا نیست؟ مصرف شیرینی و نمک و چربی رو محدود کنید.منم از اول بارداریم تا الان ۱۲ کیلو اضافه کردم.البته دیابت بارداری گرفتم و یه ماه یه کیلو کم کردم که دکترم گفت الان وقت وزن کم کردن نیست الان نینی وزن اضافه میکنه

عزیزم وعده غذای تو بیشتر کن تا اینکه همشو یهو بخوری منم مثل شما هرماه میرم سه کیلو وزن اضافه میکنم اما چون لاغرم دکتر چیزی نمیگه