۶ پاسخ

گلم‌هیچ‌مشکلی نداره چون همه ی شیرخشک‌ها بر‌پایه ی پروتئین گاوی و لاکتوز هستن مشکلی پیش ولی اگه بچه ات به یه اون شیرخشکی رو که میخوای با شیر اصلی خودش قاطی بهش نسازه شاید مشکل اینجاد که وگرنه اینکه بگیم قاطی کردن مارک های مختلف اشتباه اینجور نیست باید ببینم مواد اولیه اش چبه مثل هم هستن یا ن بعد قاطی کنیم تو گوگل هم سرچ کنی همینو میگه

بله بهتره ببلاک ar که خیلی قوام داروسنگینه بایه شیر سبک وقابل هضمتر داده بشه مثل اپتامیل۱.یاشیری که قبلا به بچه دادید وبهش میسازه.

سلام.نه نمیشه .اینکارو نکن

مخلوط نکن عزیزم. ببلاک ار خیلی غلیظه کلا بهتره با نظر دکتر باشه وقتی بهش دادی دستت میاد خوبه براش شیری که بهش میدی یا باید عوضش کنی

ن به هیچ عنوان اینکارو نکن

من یه بار این اشتباهو کردم بچم بنده خدا خیلی درد دل کشید تا دفع کنه

منم گیگوز میدم گیگوز خیلی خوبه بچه نفخ نمیکنه راحت دفع مدفوع داره

نه عزیز این کار نکن شاید به یکی از شیر ها حساسیت داشته باشه