۵ پاسخ

بقیه رو نمیدونم ولی زرشک بده میگن بچه رو خدایی نکرده ناقص میکنه

اگر طبع خودت گرم باشه کلا گرمی خیلی زیاد خوب نیست‌،من طبعم سرده اما چیزایی ک گرمه و قاعده آور کلا خوب نیست برا هرکس، تو سه ماه اول مرتب بادوم زمینی میخوردم البته بادوم زمینی فکرنمیکنم مشکلی باشه منکه تو نت میزدم مینوشت خیلی خوبه،اما زرشک و آویشن و اصلا نخوردم،کنجدم درحد نون کنجدی و روی بیسکوییت و اینا

گلی بنظر من که حرف دکترتو گوش کن.هیچی مقدار خیلی کمش نمیتونه مثلا باعث سقط بشه مگه اینکه مشکلی باشه که در معرض سقط باشی.من حتی پلو زعفردنی ام میخورم.همه چی اما مقدار کم.

چیزای گرم اصلاً تو بارداری خوب نیست مخصوصا سه ماه اول. همه اینایی که گفتی همش گرمه

زرشک و اویشن و دارچین ضررداره نخوری ب هیچ عنوان زرشک ک کلاسقط اوره