سلام مامانای گل کولیک بچه کی تموم میشه؟

۱۱ پاسخ

تا 4 ماهگی خوب میشه دکتر به من گف دو قاشق عرق نعنا رو با نصف استکان آب جوش مخلوط کن, روزی یکی دوبار, دو قاشق غذا خوری بده, شربتم بهش ندادم تا الان دو ماهشه

سلام عزیزم بستگی ب بچه داره ولی تا3 ماهگی به مرور بهتر میشه بعصی بچه هاتا6ماهگی هم کولیک دارن بخاطر همین میگن ب بچه هاتا یکسالگی لبنیات ومحصولات گاوی ندید

تا سه ماه کمتر میشه ولی بعضی ها تا 4 هس

سلام.من پسرم کولیک داشت بردمش دکتر ازیک ماهگی دارو بهش داد.۳ماهگی بردمش واسه چکاب داروشو تا ۵ماهگی تمدید کرد

بچه ها باهم فرق میکنن یکی میبینی اصلا کولیک نداره یکی و میبینی تا ۷ ،۸ ماهگی خوب میشه

سلام عزیزم ۴ماهگی دیگه تموم میشه خیالت راحت بعد از هر شیر دادن بهش گریپ واترشو بده بخوره بعد بخوابونش ان شائ الله زود خوب میشه

برای پسر من تا ۴۰روزگی تموم شد ولی برای بعضی بگه ها تا ۳ماهگی طول میکشه فقط حتما رژیم غذایی مادر باید رعایت بشه نباید لبنیات و حبوبات و گوشت گوساله خورده بشه

چهارتا شش ماهگی

تا سه ماه تموم میشه

دخترم قطره کولیف میخورد کولیکش خیلی خوب بود اما عدم تحمل لاکتوز داشت دکتر گفت اصلا نباید بدی ایزی کول بهش میدم عالیه

دوماهگی من پسرم کولیک داشت الان 4 ماهشه خیلی خوبه اون موقع تا مدفوع نمیکرد هی زور میزد