۳ پاسخ

عزیزم منم از اوایل بارداری تا الان عفونت ادراری شدید داشتم تا حالا چندین دوره هم انتی بیوتیک استفاده کردم مایعاتم زیاد استفاده میکنم نکات بهداشتی رو هم رعایت میکنم اما بی فایدس تا حالا نزدیک ب ده پونزده تا امپول پرولوتون زدم ک زایمان زودرس نیاره خداروشکر تا الان ک 37 هفته رو اومدمه اما یه دکتر ب من گف عامل اصلی عفونت ادراری میکروبهای بیرونیه ینی ازمایش صحیح رو بلد نیستیم باید قبل از ازمایش خودمون رو با شامپو بچه بشوریم بعد دوباره شستشو بدیم و اول ادرار رو نریزیم تو ظرف بلکه وسطهای ادرار رو بریزیم اون ازمایش درسته ببخشید ک طولانی شد عزیزم

علائم عفونت قارچی چیه؟

من تا حالا دوبار عفونت ادراری گرفتم هر بارم بهم انتی بیوتیک میده خیلی نگران قرصم ولی دکتر میگه نخوری بدتره