۱۰ پاسخ

سلام عزیزم. فقط هر ۴ساعت قطره استامینوفن بده. پسر من فقط شب اول یه تب خیلی خفیف داشت. روز بعدشم خوب بود. فقط پاش و تا دو روز تکون نمیداد که اونم روز سوم خوب شد
اینقدرام که میگفتن وحشتناک نبود😅

داروی قوی بدی بدن بچه به همون عادت میکنه سعی کن با استا و شیاف کنترل کنی
ادویل قویه

سلام عزیزم به نظرمن که همون قطره استامینوفن از همه بهتره هر۴ساعت مرتب بهش بدین،اونقدرا که میگن واکسن سختی نیست من برا پسرم ظهر زدم عصر خرید رفتم شبم مهمونی خداروشکر هیچی نشد😊

بروفن بهتره من به پسرم میدادم اصلا درد نکشید

سلام عزیزم استامینوفن بهتره ولی اگه خدای نکرده تبش زیاد بوداونوقت بروفن بده

دکتر دختر من که گفت اجازه ندارم حداقل تا ۲۴ ساعت بجز قطره یا شربت استامینوفن چیز دیگه ای بدم
گفت در صورت تب شدید هم شیاف استامینوفن
گفت نباید پروفن بدی واسه واکسن

سلام
اینجور که من شنیدم و همه میگن استا و پروفن خیلی تاثیرش بیشتره

اپروفن خیلی خوبه مزش معمولا بچه ها دوس دارن تب هم سریع میاره پایین

سلام عزیزم توروخدابگو ادویل ازکجاخریدی؟

من شربت استامینوفن دادم خیلی خوب بود برای بچه هاست شربت