۳ پاسخ

سلام عزیزم اره هر روز اضافه کن .دکتر به من گفت هفته اول صبحا لعاب برنج که بعضیا بهش میگن فرنی هفته دوم عصرها حریره بادام هفته سوم سوپ . وقتی حریره رو شروع کردی فرنی هرچی خورد

روزای اول فقط صبح بدین بعدش ظهر هم بدین بعد یه هفته شب هم بدین وقتی حریره رو شروع کردین یه روز فرنی بدین یه روز حریره بعد سه هفته سوپ رو هم اضافه کنین بین اینا پوره هم بدین وقتی عادت کرد بعد گذشت چند هفته چهار وعده صبح ظهر عصر شب بدین فرنی یا حریره رو صبح سوپ ظهر عصر پوره اخر شب باز سوپ

هرروز یه قاشق چایخوری اضافه کن تا نهایتاً 12 قاشق بعد چندروز حساسیت نداشت حریره بادوم همین اندازه بده