۳ پاسخ

ببین ببرش دکتر ببین در چه حده ممکنه رودش نیومده باشه بیرون و فقط در حد خروج مایعات باشه که اونم درصد داره اگه کم باشه نگهش میدارن تا سن بچه بیشتر بشه وای خودبخود خوب نمیشه اگهدببشتر نشه همونجور میمونه ولی دردسراش زیادن بچت نباید گریه کنه نباید بازی و بپربپر کنه نباید روی شکم بخوابه نباید چیز سنگین بلند کنه نباید زور بزنه ،خلاصه دردسریه که خودم کشیدم اخرشم پسرم عمل شد و همش میگم ای کاش زودتر عملش میکردم

عزیزم اینکارو نکنی فتق فقط باید عمل بشه خطرناکه بمونه روده بچه آسیب میبینه و خدایی نکرده اگه روده گیر کنه باید پیوند بشه و دردسراش خیلی بیشتر میشه ، پسر من فتق کشاله ران داشت مطالعم زیاد بوده و دکترای زیادی رفتم ، از حرفم مطمعن باش خودتم سرچ کن و تحقیق کن ببین چی میگه

سلام عزیزم من برادرزاده ام داشت دکتر گفت تا دو سه سالگی صبر کنید و سعی کنید زیاد بهش فشار نیاد که بزنه بیرئن مثلا گریه نکنه بعد خود به خود خوب میشه اگه تو 2-3سالگی خوب نشه عملش میکنن