خانوما کیاآیودی گذاشتن راضی هستین؟اذیت نمیشید موقع پریود ونزدیکی؟

۳ پاسخ

من ۷ سال داشتم آیودی رو ،خیلی خوب بود همین که برداری باردار میشی
درد هم حس نکردم ،الان باز میخوام بذارم

دستگاه آیو دی بستگی ب بدنت داره ببینی خودت باهاش حساسیت نداری یا آقاتوت حساسیت نداره بهش ی هفته ب شدید درد داری سخته احتمال خون ریزی و ترشح هم داری

من سه ماهه گذاشتم خیلی راضی ام.اصلا اذیت نشدم.یعنی وقتی میزاری اصلا دیگه متوجه چیزی نمیشی .خیلی راحته.البته برا بعضیا خوبه برا بغضیا هم نه.دکتری که رفتم گذاشتم گفت اگه خونریزیت زیاد شد یا دل درد گرفتی یا لکه بینی مداوم داشتی یعنی بهت نیفتاده بیا تا برش دارم.ولی خدا را شکر این علایما نداشتم.ولی دیگه خیالم از بابت حاملگی و جلوگیری راحت شد.خیلی استرس داشتم.