۳ پاسخ

من اصولاً صبحا که از خواب بیدار میشه شیر خشک کامل بهش میدم تا سیر بشه.بعدش هم یکی درمیون شر خودمو شیر خشک..شبا تا صبح هم شیر خودمو میدم..

سلام من صبح که بیدار میشه شیره خودمو میدم و بقیه روز رو هم یکی در میون شیر خشکو شیر خودمو میدم شب موقع خواب یه شیشه شیر خشک میدم راحت میخوابه تا خودم نصف شب تو خواب بهش شیر خودمو ندم خودش بیدار نمیشه

من فقط شب موقع خواب بهش میدم که یه دوساعتی راحت بخوابه خودمم بخوابم😅