۷ پاسخ

عزیزم برو دکتر بهت پروژسترون بده قطع شه

عزیزم برو دکتر ممکنه نیاز باشه شیاف بهت بده و استراحت کنی.پشت گوش ننداز ایشالا با دارو و استراحت خوب میشه

حتما برو دکتر
ارع که خطرناکه

میوه ب خیلی تاثیر داره واسه قطع لک بینی

من هفته ۱۴ اینجورشدم ۳ روز کامل خابیدم دکتز گفت پات بزن بالا استراحت کامل اگ قط نشد بیا پیشم ک قط نشد رفتم شیاف نوشت شبی یک عددپروژسترون ۴۰۰ مقعدی

حتما برو دکتر خیلی خطرناکه لکه بینی داشتن تا وقتی که بری دکتر استراحت مطلق باش و نزدیکی هم اصلا نداشته باش

سلام نگران نباش که خطر ناک نیست برو دکتر تا بهت دارو بده خوب شوی