۱۳ پاسخ

گلم ببین سوختگیش از چیه قارچه یا گرما.ولی من همیشه کلوتریمازول میزنم بعصی وقتارم با هیدروکورتیزون مخروط میکنم.خیلی هم خوبه

سلام. من که برای پسرم پماد سوختگی فیروز میزنم خیلی عالیه. هر بار میسوزه ۱ بار فقط میزنم و خوب میشه

کالاندولا خوبه عزیزم

پمادکلوتریمازول وهیدروکورتیزون بزن تاسوختگیش خوب شه بعدهم کرم محافظ پای بچه ی آردن بگیرقبل ازهربارمای بی بی کردن بزن براش دیگه اصلانمیسوزه

زین اکساید با پودربچه باهم بزن خوب میشه بچه رو زود ب زود بشور

عزیز من هر سری بعد از مدفوع کالاندولا میزنم خیلی خوبه

سلام . من از آردن استفاده می کنم خیلی خیلی راضیم مثل آب رو آتیش حتما امتحان کن . نگاه نکن به قیمتش نسبت به خارجی ها ارزونتر و فکنی کیفیتش پایین من برای پسرم هم که الان دیگه بزرگ شده از همین استفاده می کردم آشنای دیرین ماست😀😀
همه اینایی که مامانام می گن تو ترکیباتش داره

کرم صبامِد عالیه یبار بزنی خوب میشه ولی ۸۰ قیمتشه

سلام پماد کالاندولا خوبه روشم زینک بکشید که با ادرار شسته نشه

عزیزم من ازوقتی پسرم‌دنیا اومده زینک اکساید میزنم عالیه یه بارم نسوخته

برای سوختی من خودم از پماد مادرکر استفاده میکنم
ولی سودو کرم هم خوبه

سلام من خودم کالاندولا و زینک اکساید استفاده میکنم

سلام عزیزم.پمادی بگیر ک توش زیتک داشته باشه..عالی....کالاندولا هم عالیه