۳ پاسخ

دمر چرا میخوابی میخوای بچتو خفه کنی خدایی نکرده این همه زحمت کشیدی هدر بره تو رو خدا نکنی این کارو 😱 عرق کاسنی هم هفته های اخر ۳۰ به بالا ۲ یا ۳ بار در هفته بخور بچه هم دنیا اومد خنکی بخور تا شیرت خنک باشه به بچه هم میتونی بدی ولی کم

عرق کاسنی دوماهه اخرخیلی خوبه نمیزاره بجه زردی بگیره وقتی زایمان کردی هم بخورده روزاول من که کمی به پسرمم دادم خوردزردیشواوردپایین

عرقرکاسنی رو ماههای اخر میخورن ...دمر ب مدت پنج دفیقه بیستر نه خطرناک البنه نهوابی بهتره