خانما دخترم یبوست گرفته چی بدم بخوره

۸ پاسخ

تو غذاهاش کدو سبز و کدو حلوایی بریز اگ حساسیت نداره. هروقت سوپ دادی بهش تو سوپش ی قاشق روغن زیتون بریز. از سیب و گلابی حتما بهش بده

سلام
هر وقت غذاهایی که یبوست ایجاد میکنه قبلش بهش خاکشیر تو آب جوش بدید.

از کره حساسیت داره خیلی خوشش نمیاد

کمی هم به پشتش وازلین بزن. مایعات و ملین بهش بده

پوره ی گلابی پخته _ روغن زیتون _ آلو خشک تو غذاش بریزید . شکمشو ماساژ بدید

به غذاش روغن زیتون و کره اضافه کن

شلیل یا زرد الو یا الو هرکدوم که موجود دارین پوستشو بگیرین بدین هستشم در بیارین کوچولو کوچولو بدین بخوره،اگه اوکی نشد توی میان وعدش یا شامش کره بیشتری بزنین حتما خوب میشه

خاکشیرتو آب گرم بریز بده بخوره