۸ پاسخ

خیییلی خوبه،چون زمانی ک دلدرد داره و نباید شیر بهش بدی،پستونک عالیه،چون اگه گریه کنه دلدرش شدیدتر میشه،وگرنه در بقیه ی موارد نیازی ب پستونک نیست

نه اشکال نداره پسره من نمیخوره

بنظر من خیلی خوبه من پسرم فقط موقع خواب بهونشو میگیره راحت میخوابه

به نظر من خوبه. منم به دخترم میدم وقتایی که کار دارم و بهونه میگیره با پستونک آروم میشه و میخوابه

درسته میگند بده ولی بعضی وقتا واقعا کمک حال ادمه.من همیشه بهش نمیدم موقع خاب یا وقتایی که کار مهمی دارم بهش میدم.من راضیم از اینکه میگیره

سلام من که خودم خوشم نمیاد از پستونک برای همین به پسرم ندادم با اینکه گاهی وقتا دستش را میخوره و همه بهم پیشنهاد دادن که پستونک بدم بهش

سلام به نظر من که خوبه منم هر از گاهی که دستم بنده یا دل درد داره زیاد گریه میکنه بهش میدم

برای الان که سرگرم میشه خوبه ولی وابستگی میاره و نمیشه ازش بگیری
مهم تر از اون , دندونای بچه کج میشه .
فک نوزاد پره دندونه وقتی پستونک میخوره باعث میشه اونا کج بشن
اکثر متخصصا میگن که بهش ندین