۸ پاسخ

سلام باید حتماً دکتر بهش دارو بده وشیر معرفی کنه اصلاً نمیشه سرخود چیزی داد

پسر منم رفلاكس داره دكتر اولش داروي امپرازول داد الان تغييرش داد و پنتوپرازول ميدم ولي براي شير خشك كفت هر چي خواستي بده

شیر خشک های مخصوص رفلاکس کلن به بچه زیاد وزن نمیدن

گلم میل به مکیدن توی نوزادای رفلاکسی خیلی بالاس ولی اگه میخوای شیر خشک بدی شیر خشک ببلاک ای آر خوبه ولی خیلی غلظتش بالاست هر بچه ای نمیخوره دختر من لب نزد باز یبار امتحان کن شاید خورد ، دارو ام واسه رفلاکس من تا دوماهگیش شربت موتیلیوم میدادم طبق دستور پزشک بعد از دوماهگیشم قرص باکلوفن میدادم خداروشکر خیلی زود جواب داد و بهتر شده

من هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک نان یک.ولی چون کوچولو شما رفلاکس داره شیرخشک ببلاک آر خوبه واسش.ولی اینک واسه دلدردش و رفلاکس شربت موتیلیوم عالیه

نان شیر چربیه بچه زود وزن میگیره البته اگر بهش بیافته

برا رفلاکس دکتر به پسر من اندامین و رانیتیدین داد اما تاثیر چندانی نداشت بعد از تموم شدن دورش بدترم شد الان چند روزه خودش خوب شده. من شیر خشک نمیدم به بچم تو زمینه شیر خشک اطلاعاتی ندارم بهتون بدم شرمنده

عزیزم باید دکتر دارو تجویزکنه واسه دخترمن قرص نکسیوم و شربت رانیتیدین وشیرخشک ببلاک آی ار