۶ پاسخ

دخترتون دنبال جذب توجه شماست بخاطر همین بدخلقی میکنه ووسط حرف میپره، وقتی داره صحبت میکنه همه ی توجه شما باید معطوف به دخترتون باشه همه ی توجه،بچه ها خیلی باهوش هستند اگه تظاهر به توجه کردنش بشید کاملا متوجه میشه.

سلام عزیزم باید بیشتر برای بازی های مختلف و صحبت کردن با دخترتون وقت بزارید.
(درسته ما تو خونه برای نظافت وقت کم میاریم و نمیتونیم زیاد وقتمونو با بچه ها بگذرونیم ولی باید بیشتر مواقع کار ول کنیم به بچه توجه کنیم چون کار منزل همیشه هست تمومی نداره ولی بچه ها زود بزرگ میشن حسرت کاش براش وقت میزاشتم و بازی میکردم برامون میمونه .)
مخصوصا وقتی دوست داره باهاتون صحبت کنه با دل و جون به حرفاش کوش بدید اگه شما با کسی دیگه صحبت میکنید و اون اومد که صحبت کنه از طرف مقابل عذر خواهی کنید حرفهای دخترتون گوش بدید تا تمام بشه به مرور اینشالله درست میشه.

سلام همه بچه ها معمولا این عادت رو دارن ولی شما دائم براش تکرار کن ک کارت درست نیست

دخترمنم دقیقا همین جورییه

بقیه اوقات به حرفش توجه کنید و بهش بگید وقتی کسی اومد تو باید با اسباب بازی هات بازی کنی و وسط حرفم نپری.مواقع دیگه که ب حرفاش توجه کنید و امر و نهی نکنید یا اینکه زیادی ازاد نذارین کم کم درست میشه

وااای منم دقیقا همین مشکل را با پسرم دارم و.اینکه اصلا تمرکز نداره در هیچ موردی نمیتونه تمرکز کنه و.آروم.بشینه