۴ پاسخ

این گریه کردنا یه دوره ای داره برا خودش. باید صبر کنی و ارامش داشته باشی.
سگا گریپ رو روزی سه بار مرتب بهش بده و منتظر گریه کردنش نمون.
پدی لاکت هم غروب بهش بده تا گریه های شبانه رو کم کنه.

قبل از اینکه گریه هاش شروع بشه حسابی ماساژ بده بدنشو با روغن زیتون یا کنجد یا روغن بچه . مخصوصا دور نافش رو بصورت دایره ای در جهت عقربه ساعت و کف پاهاشو .

خوراکی ها و غذاهای سردی و نفاخ کم بخور. اگر پسره زیره بخور ؛ اگر دختره رازیانه.

خانمی دختر منم نفخ داشت دکتر پدی لاکت و گرایپ واتر داد خیلی عالی بود گرایپ واتر ضد نفخه و گیاهی حتما امتحان کن اگ جواب گرفتی واسه منو دخترمم دعا کن❤️

سلام اهورانی نی خیلی خوبه برای دل درد و نفخ وکولیکه از داروخانه تهیه کن به اندازه ی یک قاشق چایخوری بده تا ۴ بار در روز میتونی بهش بدی.

پدی لاکت و چ ساعتی میدی چقدر میدی؟