۵ پاسخ

سلام برای ۶۰۰ گرم دارید دیونه میشید؟🤔نکنید با خودتون این کارارو والا اولویت بچه ها سلامتشونه ،مادر باید آرامش داشته باشه .اگر غذای کمکی شروع کردید ایست وزنش احتمالا به خاطر همونه ،نگران نباشید .

سلام
خیلیم کم نیس ک اینقد نگرانی
خواهرزاده من یک سالو نیمه شه ۷۳۰۰😐

سلام عزیزم ۶۰۰ گرم کم داره ۶ کیلو که کم نداره همینکه تنش سالم خداروشکر کن هیچ وقت بخاطر چیزای کم حرص نخور . دختر من موقع تولد ۲۱۸۰ بود پنج ماهگی ۵۳۰۰ حدود ۱کیلو خورده ای کم داره ولی همینکه تنش سالم خداروشکر میکنم توی غذاهاش کره . اب قلم و اب پای مرغ بریز جوانه گندم خیلی خوبه واسه وزنگیریش. من چند نفر میشناسم بچه هاشون سه سالشون ۱۰ کیلو هستن همه ازمایشاهاتم انجام دادن سالمم.

شاید دندون در میاره . بهش حریر بادوم بده

سلام عزیزم ۶۰۰گرم چیزی نیستش که خودتو نگران کنی
اما کره بریزی توی غذاش روی وزنش تاثیر داره
دیگه پوره سیب زمینی و سویق هم خوبه
موقعش که شد بدین بهش آخه تازه خوراکی شده یکم زوده هنوز