۱۱ پاسخ

اره بخیه ها خوب شده،ولی خیلی از نزدیکی میترسم میلی بهش ندارم،

من که نزدیک 20 تا بخیه خوردم.ژل مخصوص بزن.منم این مشگلو داشتم.کم کم بهترمیشه.

منم اینجوری بودم خدا رو شکر الان خیلی بهتر شدم از ژل های روان کننده استفاده کن من وقتی از کاندوم استفاده میکردم مشکلم بیشتر میشد

وای منم همین مشکلو دارم الان سه ماهو نیمه ولی خیلی درد دارم من چهار تا بیخه خوردم دو داخل واژن دوتا بیرون ولی خیلی دردناکه دوسه باریکه نزدیکی داشتیم تااخرشو نتوستیم ادمه بدیم با مامایی بهداشت حرف زدم گفت درد الان بیشتر از بار اولتون چو هم واژنتون جوش خودره تنگ شده تازه بخیه هم خوردین میتونی از پماد یا ژل بی حسی استفاده کنی

واآی نگو منم اینطوریم تازه من ۵ ماه و۱۳ روز ک زایمان کردم

من نه شیر میدم نه زایمان طبیعی کردم مشکله شما رو هم دارم 😥😥😥

سلام عفونت داری چون قرص نمیتونی استفاده کنی کرم واژینال بگیر

مال خشکیه
یه دکتر برو شاید عفونت داری
یکم با لطافت خوووو

عزیزم ژل لوبریکنت بگیر استفاده کن عالیه چون خود شیردهی ترشحات بدنو کم میکنه بخاطر اونه دردناکه.منم اونطوری ام مگر این که قبل همسرتون شما ارضا بشین تا نزدیکیتون دردناک نباشه

شاید عفونت داری ولی اکثرا طبیعی

بخیه هات خوب شدن؟