سلام دوستان از کی میتونم دخترمو تو روروک بشونم؟

۷ پاسخ

سلام عزیزم اصلا نزارش من پسرمو نزاشتم چند روزه یاد گرفته هم خودش میشینه هم چهار دست و پا میره هم از مبل میگیره میایسته با روروئک جلوی رشد و یادگیری حرکات بچتونو میگیره

وای توروخدانذارین وسیله بدردنخوریه به ستون فقرات بچه آسیب میزنه الان اخبارمیگفت توسوییس آمریکا غدغن کردن

سلام عزیزم روروک منسوخ شده لطفا نزارش بچه هر وقت که عضلاتش اماده بشه واسه راه رفتن خودش بلند میشه راه میره ;به ستون فقزاتش فشار میاد گناه داره

سلام استفاده از روروئک ممنوع شده

سلام وقتی کامل نشست و خواست کم کم بلندبشه ک راه بره بزارید توش تا راه رفتنو یاد بگیره .

هروقت که بشینه که به کمرش فشار نیاد

سلام.. از وقتی که بتونه بنشینه وگرنه به مهره‌های کمرش فشار میاد..