۳ پاسخ

بعد از هر غذا یا یک چیز شیرین به پهلوی چپ بخواب و حرکاتشو توی یک تایم بشماره از ۵تا کمتر نباشه اگر کم بود یک آهنگ بلند بزار و اگر باز حرکت نکرد با دکترت مشورت کن

سلام منم برام پیش میاد که روز حرکتش کم میشه ولی بعدش خوب میشه اگه دیابت نداری چیزای شیرین بخور بخواب پهلوی چپ

عزیزم اصلا به خودت استرس نده به نظرم این چیزای شیرین که میگن بخوری بازم الکیه من سه روز پیش انقدر شیرینی خوردم که نگو اصلا تاثیری نداشت رفتم دکتر گفت کم کم حرکات بچه کمتر شما حس میکنید واسه من دو روز اصلا تکون نخورد رفتم نوار قلب جنین اوکی بود همونجام تکون میخوردم ماشاالله به قول پرستارا مثل اسب میمونه